jueves, 7 de enero de 2010

-ROSCON DE REYES EL DE SIEMPRE


Este año he vuelto a preparar el roscón. Me encanta amasar ya os lo he comentado en varias ocasiones. La receta que preparo siempre es la misma, he probado otras, pero para mí esta, esta muy acertada. La receta ya la publiqué en su dia, aunque a petición de todos sólo con corteza de naranja, pero a mi me gusta con la variedad de frutas, este año ha sido con mi preferencia.
Con sus frutas y rellena de trufa y nata.
La receta del roscón la podeis ver aquí. La receta del relleno la podeis ver aquí
Espero que os sirva.

15 comentarios:

Sin recetas de la abuela. dijo...

Roscón y relleno como los de siempre que son los que más me gustan.
Enhorabuena y gracias por compartir tus recetas culinarias.
Nos vemos en este año 2010.
Besitos desde Castellón.

María y Noelia dijo...

Ahora mismo voy a ver la receta, porque vaya pinta...

Un besote

Gemma dijo...

Tere, t'ha quedat perfecte, com sempre. A casa el que agrada més és el de massapà, però així amb nata i trufa també ha de ser molt bo i al gust de tots ;)

*Eva* dijo...

quina pinta més bona q té aquest tortell de reis!

josep dijo...

Tere,
Estic acostumat al de massapà, per tant aquest amb nata i xocolata és una novetat per a mi. Ara bé, com que jo soc súper "natero-xocolatero" penso que m'encantaria.
Una abraçada

Francesc dijo...

Els darrers blogs que visite tenen, quasi tots, recepta del tortell de reis. Aquest teu fa una pinta molt i molt bona. Hi ha alguna cosa de cuina que no sàpies preparar magníficament? Sempre al·lucine amb les teues receptes. A mi em passa al contrari que al Josep, que estic acostumat als de trufa i nata (més aviat als de trufa) i no conec el de massapà. Tanmateix, segur que m'agradaria de qualsevol de les maneres. Salutacions

Boston1955 dijo...

Sin recetas de la abuela.
A mi el roscón me encata de todas las maneras, pero donde vivo yo en la festividad de reyes se suelen tomar con relleno
.
Maria y Noelia
La veras complicada, pero con tiempo es sencilla de preparar, ya sabes que la cocina quiere tiempo

Gemma
A mi m’agrada el de massapa, pero es el que soliem menjar els diumenges a casa. Aquest a Terrasa es molt tipic de Reis.

Eva.
Dons animat i ja saps es pot menjar tot l’any jejejejeje

Josep i Gloria.
Jo recordó el tortell de massapa dels diumenges quan era petita, que d’aixo ja fa temps. Dons aquest es segur que t’encantaria. Jo tambe soc molt natera-xocolatera.

Francesc.
Sempre amb les tevés paraules afalagant. Segur que t’agradan tots els de massapa els rellenats fins i tot amb crema esta ummmmmmmm. Records a l’Oreto.

CocinArte dijo...

Que sorpresa!! y yo sin saber que estabas publicando. Me alegra muchísimo. ESte roscón es una maravilla y era como yo pensaba hacerlo, pero no he tenido tiempo al final. Quizás lo hago otro día.

Núria

Boston1955 dijo...

Nuria.
El pots preparar per Sant Antoni, que tambe es tipic de mejar.
M'alegra veuret per aqui.

maria elena dijo...

un roscon delicioso,la foto habla por si sola,me encantan tus recetas y no me pierdo ninguna.
un besin.

Carme dijo...

Que bo aquest tortell. Sempre l'he menjat de massapà, però aquest amb trufa i nata ha d'estar per llepar-se el dits.
Felicitats!!

manel dijo...

hola, teresa!
no havia tingut encara ocasió de dir-t'ho, però celebro que després d tenir-lo una bona temporada parat, tornis a publicar al bloc, i suposo que això és senyal que les coses s'han anat normalitzant. sempre és un plaer veure i llegir què fas.
felicitats i que tinguis un molt bon any!

Maria Dolores dijo...

Con la receta de Mafalda queda el roscón buenísimo, en mi casa son también de los que lo quieren solo con naranja.
Feliz Año Nuevo y Besos

Images Free Host dijo...

Que buena pinta que tiene!!!
Que hambre :)

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