tag:blogger.com,1999:blog-3231973876762025214.post1166432635472380563..comments2023-11-03T03:30:08.242-07:00Comments on LA MALETA DE BOSTON: -CONEJO AL LIMON (Montserrat Seguí de Queralt)Boston1955http://www.blogger.com/profile/10295633538610600393noreply@blogger.comBlogger8125tag:blogger.com,1999:blog-3231973876762025214.post-47561912209382998462008-07-02T02:52:00.000-07:002008-07-02T02:52:00.000-07:00Tere, nosaltres tampoc havíem vist el teu plat per...Tere, nosaltres tampoc havíem vist el teu plat per aquest mem. Quin plat de contrastos, i sembla deliciós. Segur que el provarem!<BR/>petons bonicaLa cuina vermellahttps://www.blogger.com/profile/14625795564948241177noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3231973876762025214.post-15705398235434323942008-06-30T10:11:00.000-07:002008-06-30T10:11:00.000-07:00tere, se m'havia passat la teva contribució al mem...tere, se m'havia passat la teva contribució al meme montserrat seguí. jo també vaig fer una recepta amb conill, perquè trobo que és una carn molt magra que es pot preparar de moltes maneres, però aquesta no l'he tastat, i tal i com la presentes, ve d'allò més de gust.Cuinagenerosahttps://www.blogger.com/profile/06120948538164327659noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3231973876762025214.post-9338297804793101302008-06-30T09:43:00.000-07:002008-06-30T09:43:00.000-07:00Eva.Si que en vaig animar, el que no sabia era si ...Eva.<BR/>Si que en vaig animar, el que no sabia era si podria cumplir. La veritat que a la Montserrat Segui fins i tot la vaig seguir per TV.<BR/><BR/>Francesc.<BR/>Moltes gracies per els teu comentari tant incondicionals.<BR/><BR/><BR/>Gemma.<BR/>Si que queda bonic si amb les rodanxes de la llimona.<BR/><BR/>Enric.<BR/>No mereixo tants afalgs, si que esta bona, pero el meu marit no li va agradar pas massa. A mi si y el reste també.<BR/><BR/>Gloria.<BR/>Per gustos els colors com es diu. A mi m'agradat, pero com li he dit en el Enric al meu marit no tant.<BR/><BR/>Moltes gracies per els vostres comentaris.Boston1955https://www.blogger.com/profile/10295633538610600393noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3231973876762025214.post-47189229897255401002008-06-27T14:29:00.000-07:002008-06-27T14:29:00.000-07:00Molt bé, una recepta més de la Montserrat Seguí.Tr...Molt bé, una recepta més de la Montserrat Seguí.<BR/><BR/>Trobo que ha de quedar molt bé el contrast entre l'àcid de la llimona i la dolçor de les cebetes. Queda apuntada a la llista!<BR/><BR/>Fins aviatGlòriahttps://www.blogger.com/profile/15041689937414287549noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3231973876762025214.post-11725070283145735122008-06-26T15:42:00.000-07:002008-06-26T15:42:00.000-07:00Si ja ho deia jo que una recepta de la Seguí feta ...Si ja ho deia jo que una recepta de la Seguí feta per tu era tota una garantia! ;) i, efectivament, t'ha quedat un plat molt ben acolorit de presentació i segur que també de gust és exquisit.enrichttps://www.blogger.com/profile/15373923102903133543noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3231973876762025214.post-29585364606965447652008-06-26T14:01:00.000-07:002008-06-26T14:01:00.000-07:00Una recepta fantàstica! Trobo que el conill lliga ...Una recepta fantàstica! <BR/>Trobo que el conill lliga molt amb els gustos àcids, tant a la vinagreta com aquesta recepta amb llimona... i la dolçor d eles cebes han de ser una guarnició perfecte!<BR/>Coincideixo amb el Francesc, les rodanxes de llimona guarneixen el plat com un dia de festa!Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3231973876762025214.post-74570175473878302882008-06-26T10:54:00.000-07:002008-06-26T10:54:00.000-07:00T'ha quedat una recepta molt abellidora i acolorid...T'ha quedat una recepta molt abellidora i acolorida amb eixe toc tan bonic de les rodanxes de llima. Quina fam! ;DFranceschttps://www.blogger.com/profile/17978125956760108158noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3231973876762025214.post-62067431592772780532008-06-26T07:49:00.000-07:002008-06-26T07:49:00.000-07:00Tere, que bé que també t'hagis animat a participar...Tere, que bé que també t'hagis animat a participar! T'ha quedat xulíssim aquest conill! Quina gràcia que fos el primer llibre que vas tenir, crec que ha acompanyat a varies generacions en l'afició de la cuina! Felicitats, <BR/>Eva.El cullerot Festuchttps://www.blogger.com/profile/00478865660458089520noreply@blogger.com